Loeki

Augustus 2022

Yvonne heeft mijn pixie bob Loeki getrimd. Loeki is een schatje, maar wil helaas door mij niet gekamd worden. Een paar maanden geleden nog met loeki naar een katten trimsalon geweest. Die kregen het niet voor elkaar. Dus is hij bij de dierenarts onder narcose gekamd. Gelukkig is het Yvonne wel gelukt. Ze is echt heel lief en geduldig. En weet precies hoe ver ze kan gaan bij mijn tijger. Want zichzelf gedragen doet hij nog steeds niet 🙈 Maar ben zo blij dat hij nu niet meer onder narcose hoeft. En Loeki zijn boze bui is ook al weer over. Dus die is blij dat hij van zijn overtollige haren is verlost.

Groetjes Angela en Loeki

Lily

Augustus 2022

Heel blij dat mijn kat verlost is van een heleboel vervelende vilt klitten…. Fijn dat je zo snel en toch op het ritme van de kat 🐈‍⬛ haar hebt kunnen verlossen…! De kat gedraagt zich beter en sneller, ze had er dus last van. Dank 🙏🏻 voor je goede zorgen Yvonne

Fam. Coppelmans

Hunter

Juni 2022

Echt een hele goede kattentrimster!!! Zoo superblij mee, kijkt echt naar de kat zijn gedrag, heel lief, altijd even pauze tussendoor, de kat voelt zich helemaal goed in haar handen, bij hunter moest heel veel geschoren worden ivm klitten, maar echt helemaal blij mee.

Angela Verberne


Tommy en Morty

Mei 2022

Yvonne laat zien het welzijn van de katten voorop te stellen en kan goed uitleggen wat belangrijk is in de vachtverzorging. Ze heeft de vacht onze Pers Tommy uitgekamd en laat zien echt met hem mee te bewegen. Het is goed dat Yvonne niet fixeert en goed op de signalen van de kat let. Hierdoor was de trimervaring voor Tommy zo ontspannen als mogelijk. Voor onze exotic shorthair Morty was het een ander verhaal. Dit was zijn eerste trimbeurt, omdat zijn vacht na meerdere operaties (met nekkraag) vol zat met dode haren. Sinds de operaties is Morty angstig geworden en toen hij aan de beurt was reageerde hij in grote paniek. We waren bang dat hij niet getrimd kon worden, omdat hij alleen maar probeerde te vluchten.
Yvonne liet zich hierdoor niet afschrikken en leverde maatwerk. Dan maar in de slaapkamer, op het bed waar hij onder probeert te kruipen. Bijna alle klitten zijn eruit en wat over was toen Morty écht niet meer wilde was voor ons (met tips van Yvonne) goed hanteerbaar.

Mayke den Dekker

 

Tony en Raggy

April 2022

Yvonne is inmiddels twee keer bij ons aan huis geweest om Tony (Britse langhaar, wat lastige haardos) en Raggy (Ragdoll) te trimmen. Ze pakt dit heel rustig aan en alles is erop gericht om de katten op hun gemak te laten voelen. Ze kan goed

teruggeven wat ze merkt aan de katten en geeft ondertussen ook nog tips over wat bij de kat zou kunnen passen. Zo hebben we voor allebei het voer wat aangepast, met gewenst resultaat. Het is erg vervelend als je katten snel klitten hebben, maar we kijken er naar uit als Yvonne er is; een echte aanrader!

Milan

April 2022

Eindelijk een stress-vrije trimbeurt, lekker ontspannen in mijn eigen huis door een zeer vakkundige dame die mij heel goed op mijn gemak wist te stellen en daardoor al die klitten uit mijn vacht kan verwijderen.

Yvonne bedankt


Myka

 

April 2022

Een trimbeurt met stress? Het werd eerder een spa met Yvonne aan huis. De kidzz (ik heb er 4) werden op hun gemak gesteld, rustig benaderd, verwend met snoepjes, matabistokjes en speeltjes. Ook zet Yvonne een verstuiver aan met rustgevende geur voor katten.

Vooral bij de 2 jongsten waren onder de oksels wat klitten/viltjes ontstaan welke weggeschoren moesten worden. Verder was het wat doorkammen en kwamen alle katten even aan de beurt.


 

De manier van benadering naar de katten was erg prettig. Ook dat ik er niet mee in de auto hoefde was grote pré!

De kidzz waren op hun gemak bij Yvonne.

Óók viel t speeltje erg in trek, waar Myka (zie foto) nog uren mee gespeeld heeft. Bedankt daarvoor.

Zodra ik t niet zelf meer onder controle heb, bel ik je zéker weer!


Carin & kidzz

 

Bob

Januari 2022

Yvonne heeft mijn 12 jaar oude kater Bob getrimd. Bob is erg angstig voor het trimmen, en laat niet veel toe. Als hij ook maar door heeft dat er getrimd gaat worden, dan kruipt hij onder de bank. Je krijgt hem er ook niet onder uit, zelfs lekkere snoepjes laat hij dan liggen. Maar na verschillende lokpogingen is hij toch zelf onder de bank uit gekomen.

 

Met veel geduld en rust heeft Yvonne Bob zijn vacht vervolgens goed verzorgd en hem als beloning een lekker matatabi stokje gegeven. Daarnaast heeft ze mij veel tips gegeven om zijn vacht zelf te verzorgen en de angst proberen weg te nemen ten opzichte van het kammen. Ik ben haar erg dankbaar voor alle hulp!

Birgit

 


Kees

 

Onze kat Kees had een vervilte vacht. Ik had geen idee wat er aan de hand was; hij was door het natte gras gelopen en had klitten die hij eigenlijk niet meer bijhield. Ik was er vanuit gegaan dat hij het zelf wel schoon zou maken, maar dat gebeurde niet. Toen ik (veel te laat) ben gaan googlen wat het was, kwam ik erachter dat Kees zijn vacht aan het vervilten was en hij daar veel pijn aan kon hebben. Dit zag ik ook terug in de kat: hij was passief, sliep veel en was het liefste binnen. Yvonne kon gelukkig relatief snel een afspraak maken en kwam tot de conclusie toen ze Kees zag dat hij meteen getrimd moest worden. Kees is een kat dat als het hem niet zint, hij ook zeker niet mee zou werken.

 

Bij de dierenarts wordt hij altijd met een assistente en handschoenen geholpen omdat hij tegenstribbelt; door Yvonne liet hij over het algemeen toe dat zij zijn vacht kon scheren. Met behulp van wat lekkers, afleiding en geduld is Yvonne in totaal een uur bezig geweest om alle nare klitten uit zijn vacht te scheren. Nu een week later zie ik een vrolijke kat, die naar buiten wilt om zijn energie kwijt te kunnen, rent, over de grond rolt, wel het liefste binnen zit door de kou en ook daar met speelmuisjes aan het spelen is en graag op schoot komt liggen. Je ziet duidelijk terug dat hij blij is dat hij verlost is van zijn klitten. Nu even een paar maanden met een kaalgeschoren rug, maar dat komt vanzelf wel weer goed!

 

Chester

september 2021

Yvonne heeft mijn Maine Coon kater Chester zijn allereerste trimbeurt gegeven en ze heeft er een top ervaring van gemaakt.

Aan het begin wat Chester wat gespannen, maar Yvonne heeft dat met veel geduld (en snoepjes) helemaal op weten te lossen.

Aan het einde lag meneer zelfs te spinnen!

Onder het trimmen heb ik ook veel tips van Yvonne gekregen over hoe ik zelf zijn vacht het beste kan onderhouden, maar mocht Chester toch nog wat klitten gaan krijgen, weet ik al wie ik ga bellen.

Groetjes, José en Chester

Leo

Omdat onze kat Leo klitten in zijn vacht kreeg die wij er zelf niet meer uit kregen zijn we op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen. Na wat speurwerk op internet kwamen we bij Yvonne terecht. Wat vonden wij het fijn dat ze aan huis kon komen. Leo vond het trimmen best wel heel spannend maar al snel werd hij gerust gesteld. Na het trimmen gaf Yvonne ons ook nog wat adviezen hoe we Leo zijn vacht het beste kunnen verzorgen. Dat was erg fijn. Yvonne kan uitstekend met katten omgaan en weet waar ze mee bezig is. We zijn erg blij met het resultaat en wanneer het nodig is zouden we Yvonne graag nog eens langs laten komen!

~ Leo & Nathalie ~

Bubbles

oktober 2021

De vacht van onze Pers Bubbles zat behoorlijk vol klitten en vilt, waardoor het geduld van Bubbles na loop van tijd op raakte. Maar niet voor Yvonne, zij gaat met veel aandacht, geduld en liefde te werk. Bubbles wordt continue op haar gemak gesteld en als het te veel dreigt te worden pauzeert Yvonne even. Kortom het welzijn van uw huisdier staat centraal.

Voor de volgende trimbeurt gaan wij zeker weer een afspraak maken, wij raden haar van harte aan.

Nogmaals hartelijk dank, ook namens Bubbles!

Heimdall

september 2021

Onze Maine Coon Heimdall is nu 3 jaar oud en zijn vacht kreeg sinds een aantal maanden behoorlijk wat klitten en vilt. Yvonne zorgt als eerste ervoor dat je kat zich op zijn gemak voelt. Na een zeer professionele behandeling met veel tips en betrokkenheid hebben wij geleerd hoe het moet!! Daarnaast nog vele algemene voedings -en verzorgingstips! Heimdall blij en wij blij! Aanrader!!

Jan van Essen


Kensi en Valya

Yvonne trimt nu zeker 1,5 jaar mijn 2 Maine Coons. Ze zijn niet altijd meegaand maar Yvonne krijgt ze altijd weer zo dat ze de katten gewoon kan trimmen en nageltjes kan knippen. Ze houd de gezondheid goed in de gaten en geeft zo nodig voedingsadvies.

Wij zijn heel tevreden met Yvonne.

Anja Wintermans

Blitz

Blitz goed nagekeken Yvonne! Hij vind jou leuk en als je er bent komt hij gelijk naar je toe om te spelen! We zijn blij met jou!

Mw. Beärda-Mol

 

Puk

Dit is onze kater "puk". Hij heeft vandaag zijn eerste trimbeurt gehad. Doordat hij te zwaar is kan hij zichzelf niet overal meer wassen. Met als gevolg viltklitten in zijn vacht. Yvonne heeft dit deskundig en met engelengeduld opgelost. Met als resultaat een tevreden kat en gelukkig baasje. Nu aan de slag met de tips van yvonne om puk naar een gezond gewicht te brengen. Groetjes Joke.

Lilly

juli 2021

Onze Brits korthaar Lilly vind sinds 2 jaar het borstelen niet meer zo leuk. Waardoor er flink wat dood haar in haar vacht achter blijft.

Vorig jaar ben ik met haar naar een trimster toe geweest. Waardoor ze flink wat stress had van de autorit en in een vreemde omgeving te zijn.

Omdat we dit jaar weer een trimster nodig hadden ben ik gaan zoeken of er ook een trimster aan huis kwam. Ik kwam toen Yvonne tegen en een afspraak was vlug gemaakt door de snelle communicatie.

Lilly werd gerustgesteld met lekker wat snoepjes en een fijn geurtje. En met het geduld van Yvonne was Lilly van al haar dode haren af en kwam er weer een prachtige vacht voor terug.

Yvonne bedankt en tot de volgende keer!

Gr Marjolijn en Lilly 🐱


Neva

mei 2021

Sinds 2019 verzorgt Yvonne de vacht van onze Maine Coon Neva en daar zijn we heel blij mee. Neva is een inmiddels volwassen en eigenwijze dame die zich door onszelf niet graag (meer) laat kammen. We proberen dat natuurlijk wel, met allerlei trucjes, maar als Yvonne komt, weet Neva dat ze door de zure appel heen mag bijten en dat er geen half werk geleverd wordt. Ze is en blijft ook razend nieuwsgierig. Yvonne weet daar goed op in te spelen, met afleiding, iets lekkers, even spelen. En ondertussen wordt haar vacht weer netjes ontklit, gekamd, en getrimd waar nodig. Elke 3 maanden is dat zeker nodig. Inmiddels denken we dat Neva Yvonne wel herkent met haar grote koffer en allerlei speeltjes die daaruit steken!

Judith Semeijn

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit mauris gravida ornare, leo pulvinar id lobortis natoque cursus etiam praesent sociis, consequat libero curae facilisis himenaeos fringilla nisi aenean ullamcorper.


Roos

Mei 2021

Dit is Roos ze is bij ons jaren geleden aankomen lopen, we hebben niet kunnen achterhalen waar ze vandaan komt. Ze is lekker eigenwijs en gaat haar eigen gang. Toen ze klitten kreeg die zaten vast op haar huid ben ik op zoek gegaan naar een trimster. Toen zat hier in Almkerk een dierenwinkeltje die ook deed trimmen, maar ze deed alleen honden, zij vertelde over Yvonne die ertegenover woonde, kreeg een kaartje en heb haar gebeld. Onze eerste ontmoeting was leuk je stelde Roos op haar gemak, ook fijn dat je aan huis komt. De klitten werden vakkundig verwijderd soms een stukje scheren, het was een prettige ervaring. Je bent nu al meerdere keren geweest. Ook een fijne uitleg we zijn zeer tevreden.

groetjes van Roos en tot de volgende keer, Lea vd Meijden

Bubbi

mei 2021

Dit is onze Bubbie. Een lieve oudere dame, maar met een eigen wil. Kroelen op haar koppie oké maar echt niet meer. Ze verzorgt zichzelf niet meer goed waardoor haar vacht heel erg is gaan vilten. Ik ben in contact gekomen met Yvonne van Kattenspel en zij durfde het wel aan om haar vacht te behandelen. Uiteindelijk heeft ze veel moeten weg scheren omdat het te vervilt was. Wij zijn echt super tevreden. Omdat Yvonne zo rustig en lief voor haar was liet ze alles toe.

Daniëlle Dalessi

Tess

mei 2021

Onze maine coon bleek na de zomervakantie wel erg veel klitten te hebben ineens, dus op zoek naar iemand die katten trimt.
Via via kwam ik terecht bij Yvonne, gebeld en ze kon snel komen gelukkig.
Ik schaamde me een beetje voor de klitten, dat het mij zelf niet lukte, Yvonne zei dat dat niet nodig was gelukkig!

Ze was erg lief en rustig voor Tess, zette een lekker geurtje op en wat snoepjes bij de hand en zelfs mocht onze dochter een beetje mee helpen. Wat was ik opgelucht dat Tess geholpen was!

Ik raad echt iedereen Yvonne aan die met de handen in de klitten zit.
Ik maak nu snel weer een afspraak als de klitjes weer komen.

Annemiek Geerts

Tardi en Gayo

Lieve Yvonne,

Wat ben ik blij met jou als kattentrimster. Geen makkelijke opgave met 2, gevoelige, langharige Main Coons. Het zijn normaal gesproken schatjes totdat ze geborsteld moeten worden!

Maar doordat jij ook nog eens gedragstherapeute bent weet je precies tot hoever je kunt gaan. En heb ik na de behandeling 2 prachtig getrimde katten zonder klitten die gewoon weer dikke vriendjes met jou zijn zonder stress.

Dat is voor mij goud waard.

Elly Versteeg

Rodney

Voor Stichting Zwerfkat Boxtel heb ik Rodney (bijna 19) verlost van haar haast totaal vervilte vacht. Rodney zat in de opvang bij Stichting Zwerfkat Boxtel https://www.facebook.com/zwerfkatboxtel Rodney was echt een schatje en houdt van kroelen. Na haast 2 uur scheren was Rodney wel blij dat het klaar was.

Van de facebook-pagina van de Stichting:

Vandaag heeft ze een wellness behandeling gehad. Ze is helemaal getrimd en haar nageltjes zijn gedaan door Yvonne. Yvonne is trimster en stond gelijk klaar toen wij haar vroegen of ze ons wilde helpen met Rodney. Yvonne is 2 uur bezig geweest met de vacht. Dank je wel Yvonne!!! SUPER GEDAAN!.