Heimdall

september 2021

Onze Maine Coon Heimdall is nu 3 jaar oud en zijn vacht kreeg sinds een aantal maanden behoorlijk wat klitten en vilt. Yvonne zorgt als eerste ervoor dat je kat zich op zijn gemak voelt. Na een zeer professionele behandeling met veel tips en betrokkenheid hebben wij geleerd hoe het moet!! Daarnaast nog vele algemene voedings -en verzorgingstips! Heimdall blij en wij blij! Aanrader!!

Jan van Essen

Puk

Dit is onze kater "puk". Hij heeft vandaag zijn eerste trimbeurt gehad. Doordat hij te zwaar is kan hij zichzelf niet overal meer wassen. Met als gevolg viltklitten in zijn vacht. Yvonne heeft dit deskundig en met engelengeduld opgelost. Met als resultaat een tevreden kat en gelukkig baasje. Nu aan de slag met de tips van yvonne om puk naar een gezond gewicht te brengen. Groetjes Joke.

Lilly

juli 2021

Onze Brits korthaar Lilly vind sinds 2 jaar het borstelen niet meer zo leuk. Waardoor er flink wat dood haar in haar vacht achter blijft.

Vorig jaar ben ik met haar naar een trimster toe geweest. Waardoor ze flink wat stress had van de autorit en in een vreemde omgeving te zijn.

Omdat we dit jaar weer een trimster nodig hadden ben ik gaan zoeken of er ook een trimster aan huis kwam. Ik kwam toen Yvonne tegen en een afspraak was vlug gemaakt door de snelle communicatie.

Lilly werd gerustgesteld met lekker wat snoepjes en een fijn geurtje. En met het geduld van Yvonne was Lilly van al haar dode haren af en kwam er weer een prachtige vacht voor terug.

Yvonne bedankt en tot de volgende keer!

Gr Marjolijn en Lilly 🐱

Neva

mei 2021

Sinds 2019 verzorgt Yvonne de vacht van onze Maine Coon Neva en daar zijn we heel blij mee. Neva is een inmiddels volwassen en eigenwijze dame die zich door onszelf niet graag (meer) laat kammen. We proberen dat natuurlijk wel, met allerlei trucjes, maar als Yvonne komt, weet Neva dat ze door de zure appel heen mag bijten en dat er geen half werk geleverd wordt. Ze is en blijft ook razend nieuwsgierig. Yvonne weet daar goed op in te spelen, met afleiding, iets lekkers, even spelen. En ondertussen wordt haar vacht weer netjes ontklit, gekamd, en getrimd waar nodig. Elke 3 maanden is dat zeker nodig. Inmiddels denken we dat Neva Yvonne wel herkent met haar grote koffer en allerlei speeltjes die daaruit steken!

Judith Semeijn

 
 

Roos

Mei 2021

Dit is Roos ze is bij ons jaren geleden aankomen lopen, we hebben niet kunnen achterhalen waar ze vandaan komt. Ze is lekker eigenwijs en gaat haar eigen gang. Toen ze klitten kreeg die zaten vast op haar huid ben ik op zoek gegaan naar een trimster. Toen zat hier in Almkerk een dierenwinkeltje die ook deed trimmen, maar ze deed alleen honden, zij vertelde over Yvonne die ertegenover woonde, kreeg een kaartje en heb haar gebeld. Onze eerste ontmoeting was leuk je stelde Roos op haar gemak, ook fijn dat je aan huis komt. De klitten werden vakkundig verwijderd soms een stukje scheren, het was een prettige ervaring. Je bent nu al meerdere keren geweest. Ook een fijne uitleg we zijn zeer tevreden.

groetjes van Roos en tot de volgende keer
Lea vd Meijden


Bubbi

mei 2021

Dit is onze Bubbie. Een lieve oudere dame, maar met een eigen wil. Kroelen op haar koppie oké maar echt niet meer. Ze verzorgt zichzelf niet meer goed waardoor haar vacht heel erg is gaan vilten. Ik ben in contact gekomen met Yvonne van Kattenspel en zij durfde het wel aan om haar vacht te behandelen. Uiteindelijk heeft ze veel moeten weg scheren omdat het te vervilt was. Wij zijn echt super tevreden. Omdat Yvonne zo rustig en lief voor haar was liet ze alles toe.

Daniëlle Dalessi

Tess

mei 2021

Onze maine coon bleek na de zomervakantie wel erg veel klitten te hebben ineens, dus op zoek naar iemand die katten trimt.
Via via kwam ik terecht bij Yvonne, gebeld en ze kon snel komen gelukkig.
Ik schaamde me een beetje voor de klitten, dat het mij zelf niet lukte, Yvonne zei dat dat niet nodig was gelukkig!

Ze was erg lief en rustig voor Tess, zette een lekker geurtje op en wat snoepjes bij de hand en zelfs mocht onze dochter een beetje mee helpen. Wat was ik opgelucht dat Tess geholpen was!

Ik raad echt iedereen Yvonne aan die met de handen in de klitten zit.
Ik maak nu snel weer een afspraak als de klitjes weer komen.

Annemiek Geerts

 
 

Kensi en Valya

Yvonne trimt nu zeker 1,5 jaar mijn 2 Maine Coons. Ze zijn niet altijd meegaand maar Yvonne krijgt ze altijd weer zo dat ze de katten gewoon kan trimmen en nageltjes kan knippen. Ze houd de gezondheid goed in de gaten en geeft zo nodig voedingsadvies.

Wij zijn heel tevreden met Yvonne.

Anja Wintermans

 

Blitz

Blitz goed nagekeken Yvonne! Hij vind jou leuk en als je er bent komt hij gelijk naar je toe om te spelen! We zijn blij met jou!

Mw. Beärda-Mol

Tardi en Gayo

Lieve Yvonne,

Wat ben ik blij met jou als kattentrimster. Geen makkelijke opgave met 2, gevoelige, langharige Main Coons. Het zijn normaal gesproken schatjes totdat ze geborsteld moeten worden!

Maar doordat jij ook nog eens gedragstherapeute bent weet je precies tot hoever je kunt gaan. En heb ik na de behandeling 2 prachtig getrimde katten zonder klitten die gewoon weer dikke vriendjes met jou zijn zonder stress.

Dat is voor mij goud waard.

Elly Versteeg

Rodney

Voor Stichting Zwerfkat Boxtel heb ik Rodney (bijna 19) verlost van haar haast totaal vervilte vacht. Rodney zat in de opvang bij Stichting Zwerfkat Boxtel https://www.facebook.com/zwerfkatboxtel Rodney was echt een schatje en houdt van kroelen. Na haast 2 uur scheren was Rodney wel blij dat het klaar was.

Van de facebook-pagina van de Stichting:

Vandaag heeft ze een wellness behandeling gehad. Ze is helemaal getrimd en haar nageltjes zijn gedaan door Yvonne. Yvonne is trimster en stond gelijk klaar toen wij haar vroegen of ze ons wilde helpen met Rodney. Yvonne is 2 uur bezig geweest met de vacht. Dank je wel Yvonne!!! SUPER GEDAAN!.