Yvonne trimt nu zeker 1,5 jaar mijn 2 Maine Coons. Ze zijn niet altijd meegaand maar Yvonne krijgt ze altijd weer zo dat ze de katten gewoon kan trimmen en nageltjes kan knippen. Ze houd de gezondheid goed in de gaten en geeft zo nodig voedingsadvies.

Wij zijn heel tevreden met Yvonne.

Lieve Yvonne,

 

Wat ben ik blij met jou als kattentrimster. Geen makkelijke opgave met 2, gevoelige, langharige Main Coons. Het zijn normaal gesproken schatjes totdat ze geborsteld moeten worden!

Maar doordat jij ook nog eens gedragstherapeute bent weet je precies tot hoever je kunt gaan. En heb ik na de behandeling 2 prachtig getrimde katten zonder klitten die gewoon weer dikke vriendjes met jou zijn zonder stress.

 

Dat is voor mij goud waard.

Blitz

 

Blitz goed nagekeken Yvonne! Hij vind jou leuk en als je er bent komt hij gelijk naar je toe om te spelen! We zijn blij met jou!

 

Mw. BeƤrda-Mol

 

 

Voor Stichting Zwerfkat Boxtel heb ik Rodney (bijna 19) verlost van haar haast totaal vervilte vacht. Rodney zat in de opvang bij Stichting Zwerfkat Boxtel https://www.facebook.com/zwerfkatboxtel Rodney was echt een schatje en houdt van kroelen. Na haast 2 uur scheren was Rodney wel blij dat het klaar was.

 

Van de facebook-pagina van de Stichting:

Vandaag heeft ze een wellness behandeling gehad. Ze is helemaal getrimd en haar nageltjes zijn gedaan door Yvonne. Yvonne is trimster en stond gelijk klaar toen wij haar vroegen of ze ons wilde helpen met Rodney. Yvonne is 2 uur bezig geweest met de vacht. Dank je wel Yvonne!!! SUPER GEDAAN!.

Fotogalerij

 

gelukkig zijn er spelende katten