Handige linkjes

Platform voor verantwoord dierbezit (LICG): Bij het LICG vind je alles over het aanschaffen en verzorgen van huisdieren zoals huisvesting, opvoeding, gezondheid en heel veel praktische zaken.
Wil je je kat meer uitdaging bieden? Neem dan eens een kijkje op deze website Hersenwerk voor katten
Wil je meer weten over allerlei aspecten van kattenvoer of ben je geïnteresseerd in een andere manier van voeren, kijk dan eens rond op de website van Arrianne.
VerzekerJeHuisdier is een onafhankelijke website die dierverzekeringen vergelijkt. Wil je dus meer weten welke verzekeringen er voor je huisdier zijn dan kun je hier een kijkje nemen.
Organimal is een webshop die zich richt op het welzijn van katten en honden. Dit op basis van een holistische benadering inclusief 100% natuurlijke supplementen. Je kunt er terecht voor natuurlijke alternatieven voor bepaalde producten van de dierenarts vooral op het gebied van voeding/suppletie.
Ben je toevallig op mijn website terecht gekomen, maar zit ik niet bij je in de buurt dan kun je misschien terecht bij:
Gedragstherapeut Ada van der Molen, regio Arnhem
Gedragstherapeut Blanche Overgaauw, regio Utrecht en omgeving
Heb je kattenvragen en woon je in de buurt van Geldrop en omgeving dan kun je terecht bij Gedrachtstherapeut Coby Malogrino, .
Helaas niet bij mij in de buurt maar ben je woonachtig in de regio rondom Rhenen en ben je op zoek naar een katten en/of  konijnentrimster aan huis of in verschillende dierenklinieken in een straal van 15 km rondom Rhenen dan kun je uitstekend terecht bij Anja Zegveld.

 

gelukkig zijn er spelende katten